La carta

Entrants freds i calents

entrantes fríos y calientes

amanida verda

6,50€

ensalada verde

amanida catalana

10,00€

ensalada verde

amanida de tonyina i our dur

8,60€

ensalada de atún y huevo duro

amanida de formatge de cabra, fruits secs i vinagreta de mòdena

10,00€

ensalada de queso de cabra, frutos secos i vinagreta de módena

entremesos

10,00€

entremeses

pernil ibèric (100 gr.)

14,90€

jamón ibérico

esqueixada de bacallà

10,00€

“esqueixada” de bacalao

"ensaladilla" russa

7,90€

ensaladilla rusa

espàrrecs blancs amb amanida

9,50€

espárragos blancos con ensalada

espàrrecs blancs amb pernil

10,50€

espárragos blancos con jamón

meló amb pernil

9,00€

melón con jamón

pinya amb pernil

9,90€

piña con jamón

carpaccio de morro i galta de porc

8,50€

carpaccio de morro y carrillada

pèsols guisats amb botifarra, borifarra negra i xoriço

8,70€

guisantes guisados con butifarra, butifarra negra y chorizo

faves a la catalana

9,00€

habas a la catalana

brou amb pasta

7,00€

sopa de caldo con pasta

escalivada

9,90€

“escalivada”

canelons

9,30€

canelones

cargols guisats

12,70€

caracoles guisados

cargols "can quel"

15,00€

caracoles “can quel”

mongetes del ganxet

7,00€

alubias del “ganxet”

macarrons

7,40€

macarrones

brandada de bacallà

8,90€

brandada de bacalao

orellanes (bolets) seltejades

8,50€

setas salteadas

pa per persona

0,90€

pan por persona

Carns a la Brasa

carnes a la brasa

1/4 pollastre

9,80€

1/4 pollo

1/4 conill

9,80€

1/4 conejo

llom

9,30€

lomo

bistec

16,00€

bistec

botifarra

9,70€

butifarra

botifarra negra

8,00€

butifarra negra

xai

15,40€

cordero

secret de porc "duroc"

10,40€

secreto de cerdo “duroc”

xurrasco

10,00€

churrasco

galtes de porc

10,50€

carillas de cerdo

peus de porc

9,60€

manitas de cerdo

suplement salsa roquefort o al pebre verd

2,00€

suplemento salsa roquefort o a la pimienta verde

morter de "all i oli"

1,80€

mortero alioli

Les carns van acompanyades de patates fregides o mongetes del ganxet

Todas las carnes, acompañadas de patatas fritas o alubias del "ganxet"

Guisats i Cassoles

guisados y cazuelas

vedella amb bolets

11,50€

ternera con setas

1/2 espatlla de xai al forn

15,00€

1/2 espalda de cordero al horno

sèpia amb pèsols

12,60€

sepia con guisantes

peus de porc amb bolets

9,60€

manitas de cerdo con setas

bacallà a la llauna

15,50€

bacalao a la “llauna”

bacallà a la crema d'alls tendres

15,50€

bacalao a la crema de ajos tiernos

pollastre de pagès rostit amb prunes

15,50€

pollo de payés asado con ciruelas

galtes de porc al forn amb bolets

10,50€

carillas de cerdo al horno con setas

Al·lèrgens / Alérgenos